maandag 1 februari 2010

Wolf

We waren ervoor gewaarschuwd, en toen we gisteren tijdens 2 uren van zonneschijn wat gingen wandelen in Lier, kwamen we 10 mensen tegen waarvan er vier vragen hadden over Loeka: of het een wolf was. Natuurlijk, een gevaarlijke, een wilde, blijf minstens 2 meter uit de buurt.

Het volgende willen we ook écht wel kwijt: we gaan naar de hondenschool en dat begint met 3 lessen voor de baasjes. Myriam en Walter, wij hebben de ideale pup !Bij al wat er gezegd werd zaten wij te knikken als oude missie-spaarpotten.

En Loeka ? Veni, vidi, vici. Overal waar we komen, iedereen die bij ons komt. Maar 't is een wolf in schaapskleren, en wie dat beseft heeft aan Loeka een prachtige ervaring. Niet altijd makkelijk nu, maar we zijn ervan overtuigd dat Loeka een prachthond wordt waar we overal graag mee zullen gezien zijn. Daar moeten we dan nu wél enkele maanden hard aan werken, maar dat is zoooooooooooooooo leuk.

Het 'high five'-filmpje komt er aan. En misschien ook al 'Loeka dood', waarbij hij zich op zijn rug legt met de pootjes omhoog. 't Is soms een rotzakje, maar de 'will to please' is geweldig sterk.

1 opmerking:

  1. Hey baasjes,
    wat leuk hahahaahha dat jullie zo verliefd zijn op een rotzakje.... dat zijn alle Shiba's hoor hahahaha en vooral als je vermoeid thuiskomt van je werk en eventjes wilt neerzitten, net dan vinden zIJ dat je met hen heel actief meot bezig zijn hahahaha
    en weet je, Loeka WORDT geen prachthond, DAT IS HIJ AL, je meot 'm alleen nog verfijnen LOL
    heeel veel plezier op de trainingen en als het weer mee zit komen we zeker een keertje kijken hoor!
    groetjesssss

    BeantwoordenVerwijderen