zondag 28 februari 2010

O, hoe lief

Vandaag in de grote Van Uytsel plantenzaak in Kontich geweest, en Loeka mocht mee. Een dikke karton in de kar, en daar heeft hij de hele tijd de charmeur uitgehangen. Hij is geaaid, gekriebeld, gewreven, aangestaard, bevraagd, en de tandjes bleven weg: alle fans konden rekenen op een knuffel en een likje. Waaw ! Volgende keer vraag ik daar geld voor, want vandaag had me dat een extra maandloon opgeleverd.
Is Loeka nu écht bijgedraaid, of levert hij ons een streek ? We treuren niet, want zijn puberteit zal ons nog zuur opbreken, zo zegt men. Maar dan is het grote vakantie en dan kunnen we hem eventueel in het bos vastgebonden aan een boom dumpen. (PS: grapje - Michel VDB: LOL).

2 opmerkingen:

  1. Hey deugnieten van baasjes, wil je dan effe een sms zenden aan welke boom hij hangt LOL dan kunnen wij hem aldaar meteen ophalen....
    (en geven we hem NOOIT meer terug LOL)
    ik dnek niet dat jullie die ooit over je hart kan krijgen, hoe hard hij ook zal puberen hahahahahahha
    maar wie weet breng je hem in collère wel terug naar Kerselereveld hihihihhii

    wat een charmeur heb je daar toch van gemaakt zeg!
    volgende keer laat je Jonas ernaast lopen met een lege pet hoor.... dan verdient Loeka zijn eigen centjes om zijn dienaars te vergoeden hahahaha

    veel plezier nog met die doerak en tot snel LOOOL
    de bende van Balder
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas, Myriam, ik vrees dat we Loeka nooit wegdoen. Donderdag zie je hem 7,5 kg zwaar terug, want dit vinden wij nu zo geweldig: dat hij nooit uit je hart weg is. Dus is het minste dat je hem af en toe terugziet. Eén ding vinden wij zeer erg: onze vakantie valt midden in de Shiba-dag die jullie in augustus organiseren, en daar hadden we naar uitgekeken. Maar als vervoer te regelen is ziet Jonas het misschien wel zitten om er naartoe te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen