zaterdag 27 februari 2010

Mirakels bestaan

Plots ! Een beter woord is er niet voor. Waar we al lang op wachten is letterlijk van de ene op de andere dag gebeurd: Loeka is veranderd van vervelend bijtmormel in een schattige, voorbeeldige, gezellige hond. We geloven onze ogen niet, maar onze vingers vinden het geweldig. Hout vasthouden, natuurlijk. Ofwel heeft Loeka ineens zijn plaats gevonden en aanvaard, ofwel is hij met een slinkse Shiba-truuk bezig - maar m.i. zijn hondjes dan misschien wel slim, maar lopen ze nog wel alleen en uitsluitend hun instincten achterna.
Deze verandering werd ook wel tijd, want zo stilaan was het niet leuk meer dat Loeka letterlijk NIKS mocht, en steeds werd terechtgewezen of onder onze knoet terechtkwam.
Ook de les vandaag verliep voorbeeldig. Morgen proberen we de plantenwinkel eens, of Loeka daar zijn huidige voorbeeldige zelf blijft.

1 opmerking:

  1. hey wat lees ik daar?
    Loeka heeft zijn keerpunt bereikt?
    WAT LEUK OM TE LEZEN!!!! en zo snel al?
    maar wees nog niet te triomfantelijk, ik wil jullie niet ontmoedigen, maar over enkele maanden treedt de pubertijd in en dan begin je toch weer even bijna van meet af aan...
    het lijkt wel of ze dan niets meer kennen/herinneren en potdoof zijn, of een atmosferische taal spreken die lijkt op "moonlanguage"
    maar ik kijk uiteraard uit naar de grote ontmoeting van jullie brave knappe prins Loeka!

    tot snel maar weer en knuffels voor die superbrave (b)engel van jullie
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen