maandag 5 april 2010

Schattig monster

We lazen zonet op de Kerselereveld-site over (I)Loeka en zijn 'pittigheid'.
Hij geeft inderdaad heel veel plezier, maar het is wél hard labeur om er een 'hond' van te maken. De hondenschool is hierbij een absolute must. Momenteel leert Loeka aan de lijn wandelen, en dat is volhouden - volhouden - volhouden, of dit schattig monster neemt weer de leiding. Op de hondenschool willen alle lesgevers met Loeka werken, omdat hij een geweldige uitdaging is.
En wat ook voorspeld was: hij is enorm leergierig, maar eens de aandacht weg (en dat kan al na een half uur) valt er niks meer mee aan te vangen.
Morgen komt er een luik in de deur, en dat zal hij geweldig vinden, want hij is niet liever dan buiten. De enkele warme dagen dat we met open deur konden waren voor Loeka een zegening.
Myriam en Walter, Loeka is een geweldige hond (nee: WORDT een geweldige hond) maar zijn karakter is een harde noot om te kraken. Binnen een jaar kijken we hier vrolijk op terug, dat weten we ook, maar momenteel weten we ook wat we in huis hebben. Spijt ? Geen moment !

1 opmerking:

  1. Hey fam. op de Beeck,
    wij WETEN gewoon dat jullie hierop nog glimlachend terug zullen blikken.
    Loeka gebruikt nu eenmaal zijn intelligentie in zijn voordeel...
    eens de pubertijd voorbij kunnen jullie oordelen of je een droomhondje hebt of niet...Maar wij twijfelen hier niet aan!
    1 ding weet ik zeker, verveling staat dit jaar niet in jullie woordenboek LOL
    wij wensen jullie alvast nog heeeeel veeeeel plezier met jullie ontzettend ondeugende - uitdagende, maar ook superschattige kleine kerel Loeka
    XXX
    groetjes van ons allen

    BeantwoordenVerwijderen