dinsdag 6 april 2010

En we rijden, rijden.....

't Is vakantie en dan kan er een berichtje extra af. Het weer vandaag was prachtig - en in Belgiƫ laat je zo'n dag niet voorbijgaan - dus werd er weer wat geklust: Loeka schept er dan genoegen in om met gereedschap aan de haal te gaan - tot en met een moersleutel, maar die raakte niet ver. Schroevendraaiers daarentegen zijn gewilliger prooi.
Bij elk werkje laag bij de grond moet je ook oppassen dat Loeka niet ergens mee tussengeschroefd wordt, want hij steekt overal zijn snoet tussen.
Oh ja, de titel: het was even geleden dat we Loeka met de auto meenamen, maar nu kan het volop, en hij geniet ervan. Zodanig dat we niet meer weg kunnen, want hij gaat pal in de weg zitten aan de tuinpoort. Hoewel het nog niet mag (hij draagt nog geen 'gordel') heeft hij toch al eens vooraan gezeten, en dat is puur genieten. Achteraan kijkt hij meestal door het zijvenster, maar dan zoeft het landschap te snel voorbij.
Ja dus, momenteel is hij weer (even?) een aangenaam en zelfs aaibaar hondje, maar dat is al eerder gebeurd, dus we zetten ons schrap voor de volgende schrikperiode. Zoals Myriam ergens zei: dit jaar zullen we ons zeker niet vervelen.
Gelukkig komen er momenteel alleen volwassenen over de vloer, en bij geen daarvan krijgt Loeka ook maar de geringste kans om zijn wil op te leggen. Het helpt.

1 opmerking:

  1. Hey,
    klussen met een Shibel LOOOL daar kennen we alles van!
    waar was die voeger weer, waar had ik nu die meter gelegd, wie heeft het breekmes nu weer weggenomen....
    je verdoet je tijd met steeds je materiaal terug te zoeken in de tuin....
    jaja Shibels klussen graag LOOOL
    en de wagen, ze zijn er toch allemaal zo gek op...
    ook mama reed vandaag met de wagen mee.. en ja, ze genoot er weer dubbel en dik van om vooraan te zitten, raampje open , op de arm en dan met de oortjes plat, oogjes dicht wind snuiven hihihi
    dit mag ze enkel als we traag rijden, want echt gezond is het niet

    geniet van deze leuke momenten hoor, want binnekort de pubertijd overtreffen....

    groetjesss en tot binnenkort!
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen