zaterdag 31 maart 2012

Hondenweide

Het Vrijbroekpark in Mechelen heeft een grote hondenweide, en raar maar waar, we waren daar nog nooit geweest. Zondag 25 maart kwam het ervan, en het was een geweldige ervaring voor Loeka. Hij stapte de weide op zoals wij hem kennen: zelfbewust, wat arrogant en vooral héél dominant. Onmiddellijk werd hij omringd door zo'n 15 andere honden (waaronder een paar erg grote) en het was duidelijk dat hem de regels van de weide even snel maar kordaat werden uitgelegd. Gelukkig kenden we dit fenomeen van de uitzendingen van The Dog Whisperer en wisten we dat we ons geen zorgen moesten maken. Loeka probeerde nog even dominant te zijn, maar prompt kreeg hij 15 honden boven op zich. Nog geen drie minuten laten speelde hij de ziel uit zijn lijf, vooral met een schattige pittbul. Rollen en dollen.
Wij wisten al lang dat Loeka andere honden nodig heeft, dus volgende zondag gaan we opnieuw naar die hondenweide. Als Loeka nog iets moet leren is het vooral dat er nog andere honden zijn, en die vindt hij daar.

2 opmerkingen:

  1. Hallo broer

    ja jongen, zo gaat dat, als jij denkt dat het tegen 15 honden kunt winnen.......lol.
    Maar gelukkig dat je baasjes goed opgelet hebben wat Ceasar Milan te vertellen heeft gehad, en dat ze dit meteen goed opgepikt hebben.
    Zo te lezen heb je het heel goed naar je zin gehad, en je energie kwijt kunnen raken daar op het hondenveld

    Een hele dikke poot
    Kaiji

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk toch om je eigne rakker in een grote roedel bezig te zien...
    hier worden bezoekertjes ok meteen de regels opgelegd hoor, en soms is dat hardhandig, en soms gaat dat op een minuutje goed...
    Loeka is een snel leerse kerel, goed zo....

    BeantwoordenVerwijderen